Du är i fokus

Vet du vad som gör varje personlig assistans speciell? Du! Du är alltid i fokus och assistansen anpassa efter dig

Dina val

Det är du som bestämmer hur din personliga assistans ska vara! Vi hjälper dig att få just den assistans som du vill ha!

Tillgänglighet

Det är tryggt att ha sitt assistansbolag nära och tillgängligt. Du kan komma i kontakt med oss dygnet runt!

Vikarier

Vår assistentpool är en extra trygghet. Vill du istället stärka din assistentgrupp med egna vikarier? Då hjälper vi dig med rekryteringen.

Personlig assistans Malmö - Ditt assistansbolag

För oss är det viktig att din personliga assistans lever upp till dina önskemål och förväntningar. I vårt arbete för att nå dit är du alltid i fokus. Välkommen till vår personliga assistans i Malmö

Du har rätt till kontroll över din personliga assistans. Din assistans måste fungera utefter hur du lever. Om ett upplägg fungerar för någon är det långt ifrån säkert att det är rätt upplägg för din assistans. Det unika med personliga assistans hos Sensia är att vi alltid anpassar oss efter dig och aldrig tvärtom. Därför har vi lika många olika typer av personlig assistans som vi har kunder. Tack vare det har varje kund en personlig assistans som passar just dom efter deras önskemål.

Med oss som assistansbolag har du någon att samarbeta med, ett bollplank med bred erfarenhet och stor kompetens inom området personliga assistans. Du avgör vilken roll du vill att vi ska ha i din personliga assistans

Dina val

Du bestämmer hur du vill att din personliga assistans ska se ut, och det är du som har kontrollen!

Vi stöttar

Vi stöttar och hjälper dig så att du får den personliga assistans som du vill ha.

Kommunikation

Vi är ett assistansbolag som finns nära dig och hjälper dig med allt från stort till smått.

Nöjda kunder

Flexibilitet, förståelse och vilja skapar nöjda kunder och en personlig assistans utöver det vanliga!

Personlig assistans för alla

Barn, ungdomar och vuxna i hela Sverige

Som assistansbolag är det vår uppgift att skapa en personlig assistans som passar varje enskild kund. Vi tänker på varje individ och sätter oss in i ditt perspektiv!

Vad kan jag bestämma i min personliga assistans?

Du kan egentligen bestämma över det mesta i din assistans. Din personliga assistansen ska självklart vara inom det ansvar som vi har som arbetsgivare och assistansbolag. Men du kan bestämma mycket över din personliga assistans utformning. Exemplevis så är det du som bestämmer över budgeten för din personliga assistans! Du avgör alltid vilka personliga assistenter som du vill ha! Du är med och sätter löner! Tillsammans med din kontaktperson planerar ni utbildningsplan. Du kan också välja att vara arbetsledare i assistentgruppen, eller själv välja vem som ska vara arbetsledare.

Hur tillgängliga är ni som assistansbolag för mig i Malmö?

Det är viktigt att kunder och assistenter enkelt kan komma i kontakt med oss. Ni får en egen kontaktperson hos oss på kontoret. Kontaktpersonen hjälper er med era frågor och assistansen. Om det skulle hända något brådskande när kontoret är stängt så kan ni ringa vår jour som alltid har öppet.

Måste jag arbetsleda min personliga assistans själv?

Många av våra kunder väljer att själva vara arbetsledare eller låter en av sina personliga assistenter vara arbetsledare. På så sätt blir det enkelt att påverka det löpande i sin personliga assistans. En del vill däremot att vi tar hand om allt, inklusive schema, bemanning, mm. Det går alldeles utmärkt att låta sin kontaktperson hos oss sköta arbetsledningen. Vi vill nämligen att din personliga assistans ska motsvara dina förväntningar.

Kan jag anställa min familj som assistenter?

Ja, som kund är det alltid du som väljer dina personliga assistenter. Vill du anställa familjemedlemmar, vänner eller släktingar, så ordnar vi det åt dig.

Vilken utbildning får mina personliga assistenter?

Utbildning är A och O för att skapa personliga assistans med hög standard. Personlig assistenter hos oss utbildas inom olika kunskapsområden. Kunden har möjlighet att vara med och bestämma om vilka utbildningar sina assistenter ska gå, och andra utbildningar är ett måste för alla, t ex första hjälpen och brandutbildning.

Har ni kollektivavtal?

Ja, vi är anslutna till kollektivavtal mellan KFO och Kommunal

assistansbolag Malmö

personlig assistans Malmö

Vill du veta mer om personlig assistans Malmö och assistansbolag Malmö? Referens läsning hittar du på:
Malmö stads hemsida, www.malmo.se/Omsorg-vard–stod/Stod-till-personer-med-funktionsnedsattning/Stod-enligt-LSS/Personlig-assistans.html